Problemi u trajektnim linijama prema šibenskim otocima, vjetar otežava i promet Jadranskom magistralom

Trajekt na liniji Šibenik – Zlarin – Kaprije – Žirje plovi bez pristajanja u luke Zlarin i Žirje. Zbog vjetra je za sav promet zatvorena dionica Jadranske magistrale između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, dok su samo za osobna vozila otvorene dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarja, dionica autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Delnica, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački, Jadranska magistrala između Novog Vinodolskog i Kalobaga i Paški most, izvijestili su iz Hrvatskog autokluba.

Na autocesti Draga-Šmrika i lokalnoj cesti Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim prostorom (I. i II. skupina vozila).
Snijeg otežava vožnju mjestimice u Slavoniji, Baranji, Lici, Gorskom kotaru, dijelu središnje Hrvatske. Zbog niskih temperatura moguća je poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima.
(Foto:Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.