Provjerite program

Promjena lokacije ‘Dana otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR’ zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta

Zbog najavljenih nepovoljnih vremenskih uvjeta, došlo je do promjene lokacija događanja ‘Dani otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR’, završnog trodnevnog događanja u projektu KREŠIMIR – KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja, koje se održava u Šibeniku od 3. do 5. listopada.

Svečano otvorenje ‘Dana otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR’ i konferencije ‘Izazovi i prednosti sudioničkog upravljanja u kulturi’ održat će se 3. listopada u 16 sati u Gradskoj vijećnici.

Tijekom drugog dana konferencije 4. listopada, koji će se također održati u Gradskoj vijećnici, svoje projekte predstavit će brojne kulturne institucije, udruge, savezi udruga i kulturnih centara iz cijele Hrvatske koji u svojim sredinama aktivno rade na jačanju civilno-javnog partnerstva u kulturi i razvoju sudioničkog upravljanja.

U sklopu Dana otvorenih vrata Mreže KREŠIMIR na Tvrđavu Barone slobodan je ulaz 4. i 5. listopada.

Raspored radionica i predavanja za građanstvo:

4. listopada – Tvrđava Barone

  • Radionica Volontiranje u kulturi (provodi Udruga „Mladi u EU“ od 10 do 14 sati)

Prijave na: sanja.barisic@mladi-eu.hr

  • Audiovizualna radionica (provodi Šibenska udruga mladih Š.U.M. od 14 do 18 sati)

Prijave na: sibenska.udruga.mladih@gmail.com

4.listopada – Tvrđava sv. Mihovila

  • Upcycling Art radionica (provodi Udruga Fenix, od 11 – 18 sati)

Prijave na: katarina.shebenik@gmail.com

Subota, 5. listopad, rezervirana je za dovršavanje i predstavljanje rada radionica.

Podsjetimo, Projekt ‘KREŠIMIR-KREativna ŠIbenska Mreža Integriranog kulturnog Razvoja’ je ugovoren u sklopu javnog poziva za dostavu projektnih prijedloga ‘Kultura u Centru – potpora razvoju civilno-javnog partnerstva’ te je sufinanciran u sklopu OPULJP 2014-2020 iz ESF-a. U provedbi je od 29. listopada 2018., a predviđeno trajanje projekta je 12 mjeseci. Ukupna vrijednost projekta je 737.252,18 kuna, od čega EU sufinanciranje u iznosi od 626.664,35 kuna.

Glavni cilj projekta KREŠIMIR je jačanje suradnje, umrežavanja javnog i civilnog kulturnog sektora te razvoj ljudskih kapaciteta lokalnih dionika u kulturi za sudioničko upravljanje. Nositelj projekta je JUK Tvrđava kulture Šibenik, a partneri su Grad Šibenik te udruge Šibenska udruga mladih – ŠUM, Mladi u EU i Feniks.

Cjelokupni program događanja i više o projektu KREŠIMIR možete pronaći na web stranici http://www.kresimir.hr/.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.