Proračun u malom: Provjerite na što će Gradska uprava potrošiti novce

Grad Šibenik je i ove godine izradio kratki pregled najvažnijih stavki gradskog proračuna, tzv. ‘ Proračun u malom 2018.’, koja na jednostavan način omogućava građanima uvid u proračunske prihode i rashode te planove i aktivnosti Grada vezano uz funkcioniranje, održavanje te unaprjeđenje i smjer razvoja Šibenika.

‘Proračun u malom’  koji pokazuje na što je sve 243,1 milijun kuna rasoređeno, dostupan je na web stranici Grada Šibenika, pod rubrikom Dokumenti- Proračun Grada Šibenika.

– Ovim sažetkom ključnog dokumenta za rad svake Gradske uprave želimo transparentno i jasno prikazati cjelovite informacije o planu naših ulaganja, ali i upoznati građane s našim radom i rezultatima. U pripremu Proračuna uključeni su prijedlozi ustanova, predstavnika gradskih četvrti i mjesnih odbora te gradskih vijećnika. Potrebe i želje naših sugrađana na prvom su nam mjestu stoga su nam i vaše inicijative i prijedlozi uvijek dobrodošli- kazao je gradonačelnik Željko Burić.

proracun

Foto: Ilustracija

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.