Provjerite koji zanimljivi poslovi se trenutno nude na tržištu rada

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Nicolo Polo, luksuzni restoran tik do mora na glavnoj rivi u Gradcu, zapošljava konobara  i kuhara. Poslodavac nudi rad s mladim, sposobnim i uigranim timom i atraktivnim restoranskim konceptom. Također, rad i boravak u jednom od najljepših dijelova Dalmacije, mogućnost stalnog zapošljavanja, osiguran vrhunski smještaj i hranu te primanja po dogovoru (plaća daleko iznad prosjeka u struci). Rad uključuje aktivno komuniciranje s kvalitetnom europskom klijentelom iz Švedske, Njemačke, Irske, Engleske i drugih zapadno europskih zemalja, kao i s poslovnom klijentelom iz Hrvatske i ostatka svijeta. Više o natječajima pogledajte ovdje.

FunderMax zapošljava area sales managera za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Od kandidata se očekuje profesionalna podrška postojećih i potencijalnih kupaca te definiranje, organiziranje i sudjelovanje u promotivnim aktivnostima. Poslodavac nudi odlične treninge i edukaciju na novoj poslovnoj poziciji te pruža priliku za samostalan rad u izazovnom i međunarodnom okruženju. Ovisno o kvalifikacijama i radnom iskustvu kandidata, poslodavac nudi godišnju bruto plaću od 28 tisuća eura prema kolektivnom ugovoru. Više o natječaju i prijavi potražite ovdje.

Rabalux Rasvjeta d.o.o traži prodajnog predstavnika za rad na području Dalmacije. Pozicija uključuje prezentiranje i prodaju robe iz asortimana tvrtke, svakodnevnu brigu i obilazak postojećih kupaca, pronalazak novih kupaca i projekata na dodijeljenom prodajnom području te brojne druge odgovornosti koje možete potražiti ovdje.

EAG Center Technologies zapošljava prodajnog predstavnika za područje Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Posao uključuje prodaju softverskih rješenja za unapređenje poslovanja u strojarskim i srodnim industrijskim granama. Rješenja su bazirana na primjeni informatičke tehnologije. Od kandidata se očekuje sposobnost prepoznavanja potencijalnih korisnika, kontaktiranje istih, organiziranje sastanaka i prezentiranje prodajnih rješenja. Više o uvjetima prijave i natječaju potražite ovdje.

RIV Agency za klijenta zapošljava na brojnim pozicijama, za rad na riječnim luksuznim brodovima. Traže se maseri, recepcionari, frizeri, pomoćni radnici u kuhinji, sobarice, kuhari, konobari. Sve natječaje i uvjete prijave provjerite na linku.                                

Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca, u čijem se sastavu nalazi 16 hotela, zapošljava djelatnika ili djelatnicu u turističkoj agenciji. Posao zahtjeva prezentiranje i prodaju izleta, renta cara i transfera za goste Kampa Paklenica. Također i svakodnevnu komunikaciju s partnerima – organizatorima izleta te administrativne poslove (vođenje evidencija). Mjesto rada je Starigrad Paklenica. Prijavite se ovdje.

Prima, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, zapošljava prodavača za rad u Splitu. Osnovne zadaće na ovoj poziciji uključuju  primanje kupaca i prezentaciju robe, provođenje prodajnog razgovara uz prodajno savjetovanje, izradu ponuda, brigu o izgledu, ispravnosti i urednosti robe. Sve uvjete i način prijave pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.