Provjerite radno vrijeme trgovina na blagdan Svih svetih

Ilustracija

Radno vrijeme trgovina za blagdan Svih svetih bit će šaroliko. Neki će raditi prema nedjeljnom radnom vremenu, a drugi skraćeno. U nastavku provjerite gdje ćete moći obaviti kupnju ukoliko ne stignete danas.

Konzum

Većina Konzumovih trgovina na blagdan Svih Svetih radit će do 13 sati, odnosno prema nedjeljnom radnom vremenu, dok će Super Konzum prodavaonice raditi do 14 sati. Ipak, svaka trgovina ima svoje radno vrijeme, a kako će raditi vama najbliža možete provjeriti OVDJE.

Spar

Spar trgovina u Njivicama radit će skraćeno, odnosno do 14 sati, izvijestili su na svojoj službenoj stranici.

Kaufland

Trgovina Kaufland u Šibeniku radit će od 8 sati ujutro do 21 sat navečer.

Lidl

Za Svi svete će trgovina Lidl u Šibeniku raditi skraćeno, odnosno do 18 sati. Isto radno vrijeme imat će i Lidl u Vodicama.

Tommy

Trgovina Tommy u Drnišu radit će od 7 do 20 sati, kao i njihova trgovina u Ulici Ivana Mažuranića u Šibeniku. Tommy na Mimincu također će raditi od 7 do 20 sati, dok će na Vidicima radno vrijeme biti do 21 sat. U Ulici Matije Gupca trgovina će raditi skraćeno do 14 sati, a u Vodicama do 20 sati. Tommy u Ulici Ante Šupuka u Šibeniku na blagdan Svih svetih neće raditi.

Trgovine Djelo i Studenac još nisu izvijestili kupce o radnom vremenu tijekom blagdana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.