Prvi Krka polumaraton zatvara brojne ceste. Provjerite koje kako ne bi zapeli u prometu

Prvi Krka polumaraton održat će se sutra na području Nacionalnog parka od 10 do 13 sati, zbog čega će brojni prometni pravci biti zatvoreni. Planirate li na put, u nastavku provjerite o kojim cestama je riječ kako ne bi zapeli u prometu za vrijeme održavanja međunarodne atletske utrke.

– Utrka će se održavati na trasi Eko centar Puljane – županijska cesta 6055 – nerazvrstana cesta za Paraće – Paraći – nerazvrstana cesta za Mratovo – Mratovo – nerazvrstana cesta za Čitluk – Čitluk – županijska cesta 6055 – Oklaj – u Oklaju okret na raskrižju županijskih cesta 6055 i 6056 – županijska cesta 6055 – Brljan – raskrižje državne ceste 59 i županijske ceste 6055 – državna cesta 59 – neasfaltirani put koji vodi do amfiteatra – amfiteatar Burnum – priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske

Za vrijeme održavanja utrke, državna cesta 59 i županijske ceste 6055 i 6056 periodično će biti zatvarane od 9.30 do 13 sati, a promet će u to vrijeme biti preusmjeravan na alternativne pravce.

– Pozivamo sve sudionike u prometu da pri planiranju kretanja državnom cestom 59 i županijskim cestama 6055 i ŽC 6056 prema odabranim destinacijama za kretanje u navedenom vremenu odmah izaberu alternativne pravce kretanja a ukoliko se ipak za vrijeme održavanja utrke nađete na ovim državnim i županijskim cestama da poštujete uspostavljenu privremenu regulaciju prometa, postupate po znakovima koje će davati ovlaštene službene osobe te slušate savjete redara organizatora utrke, sve kako bi svojim ponašanjem u prometu pridonijeli sigurnom odvijanju ove utrke – pozivaju iz PU šibensko-kninske.

Podsjetimo, 1. Krka polumaraton u dužini od gotovo 22 kilometra trčat će oko 500 trkača iz 13 zemalja, dok će manju, Fun Run utrku dugu 5.5 kilometara trčati 250 trkača.

Prvi Krka polumaraton ove subote okuplja 750 trkača iz 13 zemalja

(FOTO: Ilustracija)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.