Razvojna agencija poziva vas na informativnu radionicu za prijavu na natječaje Hrvatske turističke zajednice

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije u utorak, 23. siječnja organizira radionicu za sve iz javnog i privatnog sektora koji žele aplicirati na raspisane javne pozive Hrvatske turističke zajednice.

Hrvatska turistička zajednica  objavila je javne pozive za programe potpora u 2018. godini putem kojih će se dodjeljivati bespovratna sredstva u ukupnom iznosu od devet milijuna kuna s ciljem unapređenja proizvoda, stvaranja prepoznatljivog imidža hrvatskog turizma i zemlje u cjelini te obogaćivanja ponude u pred i posezoni.

Tako su objavljena tri javna poziva; za dodjelu potpora turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima, za potpore projektima turističkih inicijativa i proizvoda na turistički nerazvijenim područjima i za dodjelu potpora programima destinacijskih menadžment kompanija.
Prijave na te javne pozive moguće su zaključno s 31. siječnja, a u cilju pružanja podrške zainteresiranim dionicima iz javnog i privatnog sektora za prijavu projekata na gore navedene pozive, Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije informativnu radionicu ‘Prijava poduzetničkih i javnih projekta na turistički nerazvijenim područjima na natječaje HTZ-a u 2018.g.

Pozivaju sve zainteresirane da svoje sudjelovanje potvrde na e-mail adresu: ivan.jurkovic@rra-sibenik.hr.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.