Cvjetni dom zatvoren tjedan dana nakon proslave

Reagirao i županijski Stožer. Blažević optužio Šupu da maliciozno obmanjuje javnost

Nikola Blažević, načelnik županijskog Stožera Civilne zaštite optužio je SDP-ovog predsjednika županijske organizacije Joška Šupu da obmanjuje javnost.

– Gospodin Šupe  obmanjuje javnost manipulirajući činjenicama. Moramo kazati da je  27. veljače 2020. Ministarstvo za demografiju, mlade i socijalnu politiku dalo preporuku o suspendiranju posjeta u domovima za starije i nemoćne osobe – piše  Blažević.

Iz Stožera su priopćili da je ‘Cvjetni dom’ Šibenik, 10. ožujka zatvorio vrata doma za posjetitelje, a da je Odluka o zabrani posjeta u domovima za starije i nemoćne osobe donesena 27. ožujka 2020. godine za cijelu Hrvatsku.

– Smatram kako je u ovim teškim i izazovnim okolnostima izuzetno neodgovorno pa i maliciozno uznemiravati javnost iznošenjem neistina, optužujući institucije i ljude koji rade svoj posao za ugrožavanje zdravlja i života najranjivije skupine naših sugrađana. Odlučno odbacujem ove optužbe te ljubazno molim gospodina Joška Šupu da se suzdrži od ovakvih istupa u budućnosti – poručuje Blažević.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.