Rekordan odziv na foto natječaj ‘Volim svoju županiju’. Zadnji tjedan prijava

Ovogodišnji odaziv na foto natječaj ‘Volim svoju županiju’ srušio je rekorde od prijašnjih godina i u zadnjem tjednu prijava već broji više od 3.300 fotografija.

Četvrti krug foto natječaja ‘Volim svoju županiju’ izazvao je najveći interes dosad, a otvoren je do 22. travnja. Najbolje fotografije iz svake županije ući će u postav putujuće izložbe koja će biti predstavljena diljem Hrvatske.

Foto natječaj ‘Volim svoju županiju’ priča priču o ljepotama Lijepe Naše od 2016. godine kada je nastao kao pilot projekt kojemu je cilj promocija ljepota Republike Hrvatske, ali iz perspektive profesionalnih i amaterskih fotografa – žitelja svoga kraja.

Podsjetimo, autori mogu predati maksimalno tri fotografije, jednostavnom registracijom na stranici ‘Volim svoju županiju’.

Glavne nagrade, GoPro 7 Silver i White digitalne sportske kamere, dodjeljuju se u dvije kategorije. Bit će nagrađena najbolja fotografija prema mišljenju stručnog žirija na čijem je čelu Marija Milin, profesionalna fotografkinja te najbolja fotografija prema broju glasova prikupljenih putem Facebook-a.

U očekivanju novih pobjednika, u galeriji možete pogledati najbolje prošlogodišnje fotografije.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.