Retrospetkiva najvećih svjetskih hitova: Na Roškome slapu zapjevat će Đani Stipaničev i Renata Sabljak

Renata Sabljak i Đani Stipaničev održat će koncert na Roškome slapu sutra s početkom u 20.30 sati u sklopu manifestacije Zvuci Krke.

Koncert na Roškome slapu bit će retrospektiva najvećih svjetskih hitova, ali i odabranih uspješnica iz vlastitog plodnog repertoara. Renata i Đani svestrani su umjetnici koji često zajedno nastupaju u mjuziklima i predstavama matičnog kazališta Komedija pa sve upućuje na to da će ujediniti glasove i u songovima iz popularnih mjuzikla.

– Pridružite nam se 19. srpnja u 20.30 na prirodnoj pozornici Roškoga slapa, uz glazbenu pratnju rijeke Krke. Koncert je besplatan za sve posjetitelje, kao i organizirani prijevoz autobusima – priopćeno je iz NP Krka.

Autobus sa šibenske Poljane kreće u 18.30 sati, a vozit će preko tržnice, Baldekina, Vidika, Konjevrata, Drinovaca do Roškog slapa. U isto vrijeme kreće još jedan autobus s Poljane preko Lozovca, Skradina, Dubravica, Laškovice do Roškog slapa, dok treći autobus polazi u isto vrijeme s autobusnog kolodvora u Kninu prema Drnišu gdje će pokupiti goste na kolodvoru i odvesti ih do Roškog slapa.

Povratak autobusa je nakon završetka koncerta.

zvuci krke

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.