S Dalmare centrom i Kompasom u Gardaland

Dvodnevno slavlje počinje već u jutarnjim terminima, kada će za najmlađe oba dana na drugoj etaži biti upriličena radionica modeliranja balona te Casper Magic Show od 10 do 12 sati. Ostale će Dalmare počastiti slavljeničkom kavom od 11 do 13 sati ukoliko kupci na uvid predoče račun koji u sebi sadrži znamenku 8, a prelazi iznos od 108 kuna.

U popodnevnim satima u petak, 15. lipnja ispred upravne zgrade Dalmare centra održat će se turnir u basketu za juniore i seniore s početkom u 17 sati, a zainteresirani se mogu prijaviti na mail nocni.hakl@gmail.com. Osim profesionalaca, u ubacivanju koševa će se moći okušati i gledatelji i pritom osvojiti brojne nagrade.

Sutrašnji dan, 16. Lipnja, od 18 do 21 sat, bit će rezerviran za gusarsku karavanu gdje će  posjetitelji sudjelovati u gusarskim igrama potrage za blagom, skakanju u vreći, hodanju po dasci…, dok će mališani uživati u radionici izrade gusarske zastave. Uz to, posjetitelji će se moći zasladiti i Dalmareovom rođendanskom tortom, a velikim izvlačenjem dobitnika puta u Gardaland za dvoje u 20.30 sati okončat će se promotivna aktivnost „Slavite s nama“ i ovogodišnja rođendanska proslava TC Dalmare. Nezaboravnu zabavu za dvoje u Gardalandu osigurava turistička agencija Kompas.

Pobjednici turnira u basketu, sudionici u gusarskim igrama, kao i dobitnici utješnih nagrada igre „Slavite s nama“ bit će nagrađeni vrijednim nagradama koje su osigurali zakupnici Dalmare centra Amadeus, Argentum, Accessoires, Bambi, Cinestar, DM, Diadema, Di Caprio, Funky Fish, Ghetaldus, Goldenpoint, Hervis, Kozmo, Levi’s, Limoni, Mustang, Mana, Mima, McDonald’s, Merkur, Nike, Peši, Replay, Škatula, Peko, Tintilinić, Viola  i Watch centar. Dalmare centar poziva sve posjetitelje da se pridruže velikoj zajedničkoj proslavi 8. rođendana.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.