S jednom fotografijom osvojite vrijednu fotoopremu i dva dana za dvoje u Bruxellesu

Klub Stranke europskih socijalista (PES) uputio je poziv svim fotografima, amaterima I profesionalcima, za sudjelovanje u foto natječaju ‘My social city’ u kojem je glavna nagrada fotografska oprema vrijedna do 1.500 eura. Druga nagrada je fotooprema vrijedna 1.000 eura, a trećeplasirani će dobiti fotografsku opremu u vrijednosti 500 eura. Nagrađeni će dobiti i trodnevno putovanje avionom u Bruxelles za dvije osobe.

Ove je godine tema natječaja ‘Moj socijalni grad: Što možemo učiniti da svatko osjeća pripadnost gradu?’. Koliko je ‘socijalan’ vaš grad i što se može učiniti da postane uključiviji?

U natječaju mogu sudjelovati fotografi amateri i profesionalni fotografi stariji od 18 godina koji žive u EU-u. Rok za podnošenje fotografija je 30. lipnja 2018. Svaki natjecatelj može poslati samo jednu fotografiju koju će nazvati svojim punim imenom.

Bruxelles2

Tri najbolje fotografije odabrat će žiri sastavljen od stručnjaka iz svijeta fotografije i članova kluba PES-a. Pobjednici će biti pozvani na svečanu dodjelu nagrada koja će se održati u Bruxellesu krajem ove godine.

Počnite fotografirati i prijavite se za natječaj na: http://pescor.eu

foto

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.