Sa 1,74 promila Šibenčanin (45) sjeo za volan Forda, pa ga u Ražinama dohvatila policija

Policija je na Staru godinu u Ražinama zaustavila 45-godišnjeg šibenskog vozača Forda i izmjerila mu 1,74 promila alkohola u krvi. Rekorder je to iz policijskog izvješća od proteklog tjedna u kojem se dogodilo ukupno 15 prometnih nesreća, od čega dvije s ozlijeđenim osobama, te 13 njih s materijalnom štetom.

Od ukupnog broja prometnih nesreća, njih 11 dogodilo se na području Šibenika i to dvije prometne nesreće sa ozlijeđenom osobom u kojima je jedna osoba lakše ozlijeđena i jedna teže, te 9 prometnih nesreća s materijalnom štetom. Na području Knina dogodile su se 4 prometne nesreće s materijalnom štetom.

Neprilagođena brzina kretanja najčešći je uzrok nesreća, a slijedi nepoštivanje prednosti prolaska te nepropisno kretanje po kolniku.

Šibenska je policija tijekom sedam dana ispisala ukupno 135 kazni, čak 92 za nepropisnu brzinu, 10 za vožnju pod utjecajem alkohola, osam zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa i isto toliko zbog nepropisnog uključivanja i isključivanja, a dvoje vozača vozilo je neregistrirano vozilo odnosno nakon isteka valjanosti prometne dozvole.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.