Zadovoljni zbog sastanka

SDP-ovci zbog laguna opet prozivaju Pauka: ‘Kako to da su vam se ruke odjednom odvezale?’

‘Poručili ste jučer oporbi i građanima županije da župan radi što može, iako ste nedavno tvrdili da su vam ruke vezane. Što bi bilo da građani i oporba nisu dignuli svoj glas i tražili od vas da djelujete, da li bi i dalje gurali ovaj problem pod tepih? I kako to da su vam se ruke odjednom odvezale pa sad odjednom možete tražiti odgovore i sazivati sastanke?’, pita šibensko-kninskog župana Gorana Pauka Joško Šupe, predsjednik Županijske organizacije SDP-a.

Zahvalio je Šupe Pauku što je inicirao sastanak u Kninu na temu sanacije laguna, ali ga zanima i zašto je tek sada počeo djelovati po tom pitanju.

Što bi bilo da u Kninu nije prije dvije godine izabran nezavisni gradonačelnik koji se ovog problema primio te naručio analizu koja je pokazala da je stanje alarmantno. Da li bi, da je HDZ na vlasti u Kninu, ovaj problem i dalje bio guran pod tepih, kao i do sada? Što bi bilo da se nacionalni mediji nisu zainteresirali i da nije ovaj slučaj završio u emisiji kao što je ‘Potraga’? – nastavlja Šupe.

Proziva, nadalje, opet Pauka jer, kaže, ‘očito je da za ovo znate već dugo vremena i ako niste poduzeli ništa, napišite to’.

Naposlijetku predsjednik ŽO SDP-a Šibensko-kninske županije ističe kako im je drago što se počeo rješavati taj problem prije nego bude prekasno.

– Koliko vi šutjeli o tome, te vode su već u Krki. A rješavanje problema u 5 do 12 je problem vašeg upravljanja županijom. Nadamo se da je jučerašnji sastanak prvi korak do trajnog rješenja – zaključio je Šupe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.