SDP pred izbore: Vidovićeva rošada, sada podržava Bernardića

Franko Vidović, predsjednik šibenskog SDP-a i saborski zastupnik podržao je danas Domagoja Hajdukovića u odustajanju od kandidature za predsjednika SDP-a i od sada podupire Davora Bernardića za tu funkciju.

Kako je pojasnio u objavi na Facebooku, zajednički su došli do zaključka da treba spriječiti osipanje velikog broja glasova članica i članova i daljnje podjele koje bi mogle iz takvog scenarija nastati.

– Stoga smo odlučili svoju podršku dati kolegi Davoru Bernardiću, za kojeg vjerujemo da može kvalitetno voditi stranku u budućnosti. Nove ideje s novim ljudima pomoći će ponovnom ujedinjenu stranke i polučiti uspjeh, napisao je Vidović.

Vidovićeva podrška Bernardiću i nije veliko iznenađenje jer je Vidović već bio na Bernardićevom skupu 27. listopada ove godine.

Reakcije dobrog dijela onih koji prate objave Franka Vidovića i nije baš dobra. Više je onih koji javno iznose sumnju u kvalitetu takve odluke i Bernardića kao kandidata koji će ujediniti SDP.

reakcije

Foto: Facebook

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.