SDP Skupštinu nazvao ‘smokvinim listom’ za nerad u županiji: ‘Od konstituiranja čekamo odgovore’

‘Cirkus koji se događa u Skupštini je ‘smokvin list’ za nerad i nered u Županiji’, poručili su danas iz SDP-a Šibensko-kninske županije, ponukani događanjima na jučer održanoj Županijskoj skupštini. Godine, kažu, prolaze, a odgovora na pitanja koja muče stanovnike županije još nema, dok s druge strane župana muči samo plasman na EU listi i eskiviranje rješavanja bilo kakvog problema.

Pobrojali su u priopćenju i problem ekološke bombe, to jest lagune kod pogona TVIK-a koji prijeti da onečisti izvor pitke vode za čitavu županiju, problem sigurnosti djece u školi odnosno raspadanja krovova po školama, plavljenje Doca, nered u koncesijama, kao i pitanje zašto je Šibensko-kninska županija među najlošijima po povlačenju EU sredstava.

Pitaju se SDP-ovci i dokle je stigao projekt brze ceste Šibenik – Knin, ali i tko i zašto koči dozvolu za vrtić u Jezerima.

Tražili smo potom i dodatno objašenjenje Joška Šupe kada su postavljali navedena pitanja u Skupštini.

– Kontinuirano ih postavljamo još od konstituiranja Skupštine, ali de facto se o njima nikad ne raspravlja. Evo Anita Jakšić jučer je postavila pitanje vezano za vrtić, pa nije dobila odgovor, i to sve zbog cirkusa koji se tamo događa, zbog čega predsjednik Skupštine prekida raspravu – poručio je Šupe i zaključio kako bi bilo dosta cirkusa koji se tamo događa.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.