Sedam poslodavaca u potrazi za radnicima različitih struka. Prijavite se za posao

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Roan Camping Holidays, tvrtka koja nudi bogato opremljene luksuzne šatore i mobilne kućice u vrhunskim kampovima u južnoj Europi, s petnaestak kampova u Hrvatskoj, zapošljava domaćina/icu u Poreču, Taru, Puli, Šibeniku. Radno mjesto je u autokampu, a osiguran je zajednički smještaj u mobilnoj kućici (početak i kraj sezone) i luksuznom šatoru (visoka sezona). Radi se u manjem timu uz pomoć stručnog vodstva. Raditi i živjeti u autokampu, okružen prirodom i turistima iz cijeloga svijeta mnogima je jedno lijepo i jedinstveno iskustvo. Provjerite detalje natječaja i prijavite se.

Lareto Grupa d.o.o. zapošljava prodajnog predstavnika u Zadru. Od budućih članova Lareto tima očekuje se rad u poticajnoj, dinamičnoj te ugodnoj radnoj okolini. Nudi vam se i mogućnost napredovanja, uz stimulativna primanja i bonuse. Provjerite na linku koji su uvjeti potrebni za prijavu i sretno!

Sweet Travel d.o.o.  traži vozača D kategorije za vozilo autobusa u turizmu, na području Hrvatske. Rad je na određeno vrijeme s mogućnošću produženja ili potencijalnom mogućnošću stalnog radnog odnosa. Potrebno vam je znanje engleskog jezika, a cijeli natječaj potražite na linku i prijavite se.

Zagrebačke pekarne Klara d.d., jedna od vodećih pekarskih industrija u regiji s više od 150 godina tradicije i iskustva, zapošljava konobara i šankera u Biogradu. Prodružite se ovom uigranom timu koji uspješno rješava svakodnevne izazove i predvode u ispunjenju glavnog pekarskog cilja: svaki dan, donijeti ukusan i svjež proizvod na stol kupca. Ako želite postati dio ovog tima, javite se. Više informacija potražite na linku.

Tvrtka Tommy d.o.o., jedan od vodećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj s prodajnom mrežom od 190 visokostandardiziranih prodavaonica te 3.500 radnika, proširuje svoj tim i zapošljava prodavača  za područje Novalje, Privlake, Vira, Nina, Starog Grada (Hvara), Dubrovnika i Tara. Poslodavac djelatnicima osigurava dinamično i ugodno radno okruženje, ostvarivanje dodatne zarade kroz sustav stimulacija i nagrađivanja, kvalitetan smještaj i prijevoz za kandidate s drugih lokacija te mogućnost produljenja ugovora o radu i nakon sezone. Prijave su na linku. Sretno!

Financijska agencija (Fina), vodeća hrvatska tvrtka na području pružanja financijskih i elektroničkih usluga, zapošljava referenta za šalterski radu Supetru. Od vas se očekuje VŠSS/bacc. – ekonomski ili pravni smjer, osam mjeseci radnog iskustva, pasivno znanje engleskog jezika, poznavanje rada na računalu (obrada teksta, tablični kalkulator – osnovno). Poslodavac vam nudi rad na neodređeno vrijeme s probnim rokom od 3 mjeseca, izazovan i dinamičan posao u prijateljskom radnom okruženju. Prijavite se ovdje.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan od najbržerastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu, proširuje svoj tim i zapošljava prodavača u Zagrebu, Rijeci, Zadru, Puli. Poslodavac budućim zaposlenicima nudi rad u mladom i motiviranom timu s mogućnošću napredovanja te pristup najnovijim modnim trendovima. Prijaviti se možete ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.