Šest projekata iz naše županije dobilo ‘zeleno svjetlo’ od OTP banke

OTP banka je u okviru svog programa ‘Zeleno svjetlo za… bolje društvo’ na javnom natječaju za dodjelu donacija odabrala 44 projekta kojima će dodijeliti 400 tisuća kuna.

OTP banka je, već šestu godinu za redom, organizirala javni natječaj na koji su se mogli prijaviti projekti u četiri kategorije: mladi, obrazovanje i znanost, očuvanje kulturne, povijesne i tradicijske baštine te očuvanje okoliša, humanitarni projekti i sport. Na natječaj je pristiglo gotovo tisuću i tristo prijava iz cijele Hrvatske, a natječajno povjerenstvo odabralo je 44 projekta, koji su se istaknuli svojom kvalitetom te jasnim doprinosom društvu, a posebno zajednici koja je projektom obuhvaćena.

Veleučilište u Šibeniku dobilo je donaciju u kategoriji mladi, obrazovanje i znanosti, dok je Ekološkoj udruzi ‘Krka’ Knin i Udruzi za promicanje turizma, edukacije, razgleda i revitalizacije grada Šibenika ‘TERRA’  dodijeljena donacija u kategoriji očuvanja i zaštite kulturne, povijesne, tradicijske baštine te zaštite okoliša

U kategoriji sport donaciju su dobili  Vaterpolski klubu Solaris, Jedriličarski klubu “Val” Šibenik i Omladinski košarkaški klub ‘Dražen Petrović’ iz Šibenika.

Osim donacijskog natječaja, OTP banka je, u okviru programa „Zeleno svjetlo za znanje“, i ove godine pomogla osigurati bolje uvjete školovanja za učenike i studente iz obitelji slabijeg imovinskog stanja U akademskoj godini 2016./2017. OTP banka s 500.000 kuna pomaže 77 učenika i studenta slabijeg imovinskog stanja s područja gradova Zadra, Siska, Čakovca i Benkovca, općina Župa dubrovačka i Nuštar te Sveučilišta u Zadru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.