Šibenčani ponovno imaju knjižaru u centru grada

Knjižara zagrebačke izdavačke kuće V.B.Z u centru Šibenika u petak u 12 sati svečano će otvoriti svoja vrata.

Domaćini su pripremili i bogat popratni program pa će otvaranje uveličati autori Stipe Božić, Igor Mandić i Emir Imamović Pirke, dok će u glazbenom dijelu nastupiti Mate i Mateja Skračić.

Podsjetimo, nakon što je u listopadu prošle godine Knjižara Matica prestala s radom, Šibenik je spao na tek jednu knjižaru, i to većinom vjersku – Verbum. Iz Grada Šibenika još tada su najavili natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora za izdavačku djelatnost, a kao najpovoljniji ponuditelj za prostor ukupne površine 84 četvorna metra, izabrana je V.B.Z. knjižara.

– Drago nam je što će nakon zatvaranja knjižare ‘Matica’ u prostoru u Pribislavićevoj ulici, grad Šibenik opet u samom centru grada dobiti knjižaru na zadovoljstvo svojih građana, što nam je i bio prioritet prilikom raspisivanja natječaja za zakup ovog gradskog prostora – kazao je dogradonačelnik Paško Rakić nakon što je je V.B.Z. izabran kao najpovoljniji ponuditelj.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.