Šibenčanin Tonino Picula nositelj SDP-ove liste za Europski parlament

arhiva

Šibenčanin Tonino Picula nositelj je SDP-ove liste za Europski parlament, a na posljednjem, 11. mjestu našao se Ranko Ostojić.

Predsjednik stranke Davor Bernardić Glavnom odboru predložio je da prvi na listi bude Tonino Picula, a da ga slijedi Biljana Borzan. Treću poziciju dobiva Predrag Matić, četvrta je Romana Jerković. Na petom mjestu smjestio se Joško Klisović, na šestom Ivana Posavec Krivec, dok je Gordanu Marasu pripala sedma pozicija. Osma je Barbara A. Vupora, deveti Mladen Novak, a deseta Sanja Radolović. Mirela Holy je na 11. mjestu, dok listu zatvara Ranko Ostojić.

 

 

Nekolicina članova Glavnog odbora u raspravi iskazala je nezadovoljstvo predloženom listom, od samog redoslijeda pa do činjenice da se na listi nalazi Mirela Holy.

– Lista se nikada ovako nije predlagala – poručio je novinarima ispred SDP-ove središnjice šef zagrebačkog SDP-a Gordan Maras.

Prema listi koju je Glavnom odboru predložio Bernardić, Maras se našao na sedmoj poziciji.

– Predsjednik šefa najjače SDP-ove organizacije vidi na sedmoj poziciji, nadam se da će me građani vidjeti na višoj poziciji’ – kazao je Maras.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.