Šibenčanka Mia Deković najbolji je turistički vodič u Hrvatskoj, a Heritage King Krešimir najbolji mali hotel

Šibenčanka Mia Deković dobitnica je nagrade za najboljeg turističkog vodiča, a Heritage King Krešimir hotel na Meduliću najbolji je mali obiteljski hotel. Priznanja su im uručena u sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma koja se ove godine održava na Hvaru, a večeras je dodijeljen prvi dio nagrada.

– Ova nagrada mi puno znači jer je potvrda mog dosadašnjeg rada, ali predstavlja i  odgovornost da nastavim još bolje raditi i promovirati grad i županiju na najbolji mogući način – kazala nam je Mia koja je nagradu osvojila u kategoriji ‘Čovjek-ključ uspjeha, djelatnik godine’.

mia

Djelatnik godine bira se u 16 kategorija, a Miu je za ovu nagradu predložila Udruga turističkih vodiča ‘Mihovil’ na prijedlog Turističke zajednice Šibensko-kninske županije s kojom godinama ostvaruje izvrsnu suradnju.

kresimir

Heritage King Krešimir hotel pobjednik je ovogodišnje akcije Slobodne Dalmacije i Nacionalne udruge malih i obiteljskih hotela s partnerima – ‘Adrian 2018’, a nagradu je direktoru hotela Fabijanu Baranoviću uručio direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić.

– Prije svega moram naglasiti da smo najzahvalniji partnerskom hotelu Marmont iz Splita koji nam je bio ‘back-up’ i za svaki problem smo im se mogli obratiti bez ustezanja. Nadalje, mlad smo tim kojemu je pružena šansa na koju se inače čeka godinama i ova nagrada je samo dokaz da smo uspjeli. Drago mi je što su prepoznali naš trud i ovo nam je samo poticaj da nastavimo istim putem i brendiramo Šibenik kao grad malih butique hotela – rekao je Baranović.

DHT- dodjela nagrada -prva vecer

Podsjetimo, Hrvatska turistička zajednica svake godine organizira dodjelu Hrvatske turističke nagrade kao posebno priznanje za iznimni doprinos pojedinac, tvrtki i ustanova u razvitku turizma Republike Hrvatske

Cilj ove nagrade je razvijanje gostoljubivih i prijateljskih odnosa prema turistima te podizanje kvalitete usluge što direktno utječe na podizanje stupnja zadovoljstva gostiju te širenje pozitivnog imidža hrvatskog turizma.

Drugi dio nagrada dodijelit će se sutra, a dodjelu možete pratiti u 20 sati na prvom programu HRT-a.

(Naslovna fotografija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL)

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.