Dostupan i time lapse dana

Šibenik Meteo postavio novu kameru visoke rezolucije na atraktivnoj lokaciji

U sustavu panoramskih kamera Šibenik Meteo o danas je moguće pratiti sliku s nove atraktivne lokacije u županiji – Mosta Krka.

Kvalitetnu sliku visoke rezulcije koja se obnavlja svakih 5 minuta omogućila je panoramska kamera Foscam 2K, a uz sliku na You Tube kanalu Šibenik Meteo svakodnevno se može pogledati i time lapse snimka brzog pregleda dana na kojoj su implementirani podaci s meteorološke postaje.

Kamera je postavljena na lijevoj obali rijeke kod mosta Krka, na objektu restorana Krka Belvedere vjerovatno na najljepšem i najatraktivnijem odmorištu na Hrvatskim i Europskim autocestama s kojeg se pruža prekrasan pogled na Prokljansko jezero, most, rijeku Krku i posebno grad Skradin. Usmjerena je prema mostu i kanjonu rijeke Krke i Prokljanskom jezeru i uz prekrasnu panoramu i turističku promidžbu lokacije omogućiti će i promatranje zapadnog horizonta odakle nam ujedno i najviše stiže frontalnih i ciklonalnih sustava.

Sredstva za realizaciju projekta osigurao je Grad Skradin, a pripomogli su TZ Skradin i restoran Krka Belvedere.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.