Šibenska Elektra ima novog direktora. Riječ je o čovjeku iz sustava

Emil Živković postao je u petak šef Elektre, odnosno formalno opunomoćenik za poslove direktora šibenske Elektre, doznaje Šibenski portal. Na toj poziciji zamijenio je Ozrena Nadovezu koji je bio na čelu te jedinice u sastavu HEP-a oko šest godina.

Nazvali smo Živkovića koji nam je odmah kazao kako nema ovlaštenje za razgovor s medijima te nas je uputio na glasnogovorničku službu u centrali HEP-a u Zagrebu.

Živković je, inače, inženjer strojarstva, a na njegovoj službenoj Linkedin stranici piše kako u HEP-u radi već 11 godina te da je ‘iskusni koordinator s dokazanim iskustvom u radu električne i elektronske industrije.’

– Vješt u Microsfot Excelu, menadžmentu, projektnom planiranju, upravljanju projektima, kao i cijelom Microsoft Office paketu. Istinski profesionalac koji je diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu – navodi Živković, među ostalim, na profesionalnoj društvenoj stranici Linkedin.

Novi direktor bio je šef voznog parka Elektre, a rukovodit će sustavom od otprilike 300 ljudi koji je zadužen za distribuciju električne energije u Šibensko-kninskoj županiji. Riječ je, dakle, o čovjeku koji je unutar sustava već duže vrijeme i dobro ga poznaje, što je bio prešutni uvjet politike za čelo Elektre.

Njegov mandat opunomćenika trajat će do daljnjeg, odnosno dok Uprava HEP-a ne odluči drugačije.

(Naslovna fotogfafija: Arhiva/Linkedin)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.