Vrijednosti s Njuškala

Šibenska rivijera najpovoljnija za odmor. Pogledajte kolika je dnevna cijena najma apartmanaFoto: Arhiva

Prosječna cijena dnevnog najma apartmana u Vodicama kreće se oko 62 eura, u Tribunju je 53 eura, dok je u Pirovcu 57 eura, što je nešto manje od prosječnih 67 eura za dan. Objavio je to danas najpopularniji internetski servis za kupnju, Njuškalo, na kojem se nudi više od šest tisuća objekata za odmor na obali i u unutrašnjosti.

Cijene variraju od oko 20 eura do čak oko 500 eura za dan najma, a prosječna dnevna cijena najma je za četiri eura viša u odnosu na prošlu godinu. Prema podacima kojima raspolaže Njuškalo, prosječna cijena najma turističkog apartmana izvan sezone u prosjeku iznosi 46 eura, što je za 31 posto povoljnije nego u sezoni.

Gledaju li se regije, najviša prosječna cijena najma je u Srednjoj Dalmaciji gdje ćete platiti 79 eura po danu. U Sjevernoj Dalmaciji, gdje spada Šibensko-kninska županija, cijena je 64 eura, u Južnoj Dalmaciji je 68 eura, u Istri 72 eura, a na Kvarneru 71 euro za dan.

Unatoč cijenama, u mnogim mjestima apartman se može unajmiti već za tridesetak eura po danu, a može pasti dogovor i na 50 eura. Sve u svemu, Sjeverna Dalmacija, gdje spadaju mjesta Tribunj, Vodice i Pirovac, među povoljnijim su destinacijama za odmor u cijeloj Hrvatskoj.

Inače, letimičnim pogledom na Njuškalu, cijena najma apartmana u Šibeniku varira od 50 do 60 eura…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.