Šibenske tužiteljice nagradio glavni državni odvjetnik za osobito stručan rad

Živana Beroš Dodig, državna odvjetnica u Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku i Sanda Pavlović Lučić njezina zamjenica za rad u kaznenom predmetu ratnih zločina, dobitnice su državnoodvjetničkih priznanja za osobito stručan rad i najvišu razina postupanja te doprinos ugledu državnoodvjetničke organizacije.

To priznanje, uz njih je dobila i zamjenica županijskog državnog odvjetnika u u Splitu Lenda Pezzi za rad u građansko-upravnom predmetu.

Državnoodvjetnička priznanja dodijeljena su na početku ovogodišnjeg savjetovanja glavnog državnog odvjetnika Republike Hrvatske Dražena Jelenića sa županijskim i općinskim državnim odvjetnicima koji se, po petnaesti put za redom, održava jučer i danas na Brijunima.

Savjetovanje je prigodnom pozdravnom riječi otvorio Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić te naglasio teme ovogodišnjeg savjetovanja koje će prvog dana obuhvatiti prezentaciju rada državnih odvjetništava u 2017. godini i programa rada Glavnog državnog odvjetnika u razdoblju od 2018. do 2022. godine, kao i prezentacije modela rada državnog odvjetništva te prezentacije važnosti odnosa s javnošću.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.