Šibenski portal sutra videolinkom uživo prenosi Gradsko vijeće

Šibenski portal sutra će uživo videolinkom prenositi sjednicu Gradskog vijeća Grada Šibenika. Live stream moći ćete pratiti na Facebook stranici našeg portala od 9 sati.

Na taj korak odlučili smo se kako biste vi, naši čitatelji, ali i gledatelji, mogli dobiti što bolji i jasniji uvid u rad Gradskog vijeća koje donosi iznimno važne odluke u ime građana Šibenika.

Naravno, prenosit ćemo uvijek zanimljivi ‘Aktualni sat’, odnosno ‘Viječnička pitanja’, kako se službeno zovu, a traju sat vremena, i to nedavnom odlukom predstavničkog tijela građana Šibenika.

Iza toga je na rasporedu Dnevni red s 22. točke.

Neke od zanimljivijih točaka o kojima će biti rasprave među vijećnicima su gradski proračun, održavanje komunalne infrastrukture, ali i odluka o osnivanju firme Batižele kojim bi ‘gordijski čvor’ zvani TEF konačno mogao biti razriješen.

Zanimljivo će biti i imenovanje Jakova Bilića za ravnatelja kazališta u Šibeniku budući da su oporbeni vijećnici nerijetko gradonačelniku Željku Buriću spočitavali probleme u toj kući.

U svakom slučaju, čeka nas zanimljiva 9. sjednica Gradskog vijeća koju ćete moći pratiti na stranicama Šibenskog portala.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.