Šibenski rotarijanci u humanitarnoj akciji: Žele uveseliti Božić 13 obitelji, ali treba im vaša pomoć

Rotary klub Šibenik i ove godine organizira humanitarnu akciju ‘Božićni most’ kako bi pomogli 13 obitelji slabijeg imovinskog stanja.

Svi koji žele mogu se priključiti humanitarnoj akciji uplatom na poseban žiro račun akcije u Jadranskoj banci HR4324110061520000759, doniranjem potrepština u košare koje se nalaze u 11 trgovina Djelo s oznakom ‘Božićni most’ sve do 14. prosinca, te kupnjom ulaznice za donatorsku večeru koja će se održati 1. prosinca u svečanoj dvorani Gradske vijećnice u Šibeniku s početkom u 20 sati. Ulaznice po cijeni od 250 kn mogu se kupiti na recepciji hotela Jadran od 20. studenog.

– Pozivamo sve ljude dobre volje, tvtke, ustanove i druge da nam se pridruže u akciji Božićni most. Pomozite nam nositi što veće pakete našim susjedima koji pomoć trebaju. Kontaktirati nas možete preko face stranice Rotary klub Šibenik – poručuju šibenski rotarijanci.

Cijeli popis obitelji kojima je potrebna pomoć možete pročitati OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.