Šibensko klizalište organizira Advent after party, ali i Olimpijadu na koju se možete prijaviti

Šibenska Adventura je završila, ali na klizalištu kod Osnovne škole Faust Vrančić bit će veselo sve do 13. siječnja kada i ono prestaje s radom.

Vrijedni radnici koji su iznijeli još jednu sezonu šibenske Adventure mogu večeras na Advent after partyju  od 20 do 23 sata ostvariti posebene pogodnosti.

Od ponedjeljka 7. siječnja do petka 11. siječnja u terminu od 16 do 17 sati svoje će treninge imati i posljednja ovosezonska grupa polaznika škole klizanja.

– Uključujući ovu grupu u sezoni 2018./2019. u našoj školi klizanja stotinjak djece je napravilo prve korake na ledu i vjerojatno će se upravo oni posebno veseliti svakoj novoj sezoni klizanja u Šibeniku. Napredna grupa škole klizanja ima posljednja dva treninga u ponedjeljak i utorak u terminu 15-16 h. Oni su kroz svoj tečaj savladali nešto zahtjevnije tehnike klizanja i sada svakako ulaze u kategoriju boljih šibenskih klizača – kažu organizatori  škole klizanja.

Prijave za Drugu šibensku olimpijadu traju do srijede 9. siječnja kada će organizatori nakon dogovora sa kapetanima ekipa odrediti termin održavanja olimpijade. Na olimpijadi sudjeluju šesteročlane ekipe koje se natječu u zabavnim igrama na ledu osmišljenima samo za ovu prigodu. Još se stignete prijaviti na blagajni klizališta ili na mobitel 091 4520 013.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.