Šibensko Veleučilište potpisalo ugovor o suradnji koji će studentima omogućiti praksu u renomiranim tvrtkama

Dekan Veleučilišta u Šibeniku Ivan Malenica i predsjednik Hrvatske udruge Java korisnika  (HUJAK) Branko Mihaljević, potpisali su Sporazum o suradnji kojim su definirali koncept i mogućnosti suradnje koja će se provoditi s ciljem daljnjeg uspješnog razvoja dviju organizacija.

Poseban naglasak stavljen je na  suradnju u izvođenju nastave, radionica i drugih oblika edukacije, sudjelovanju na stručno – znanstvenim događanjima  te provedbi stručne prakse za studente preddiplomskog stručnog studija Poslovna informatika, diplomskog stručnog studija Menadžment i polaznike programa cjeloživotnog učenja u tvrtkama članovima udruge koja čine renomirana imena poput KING ICT, Ericsson Nikola Tesla , INFOBIP, COMBIS, Hrvatski Telekom i drugi.

Ovim Sporazumom Veleučilište je omogućilo svojim studentima usvajanje praktičnih stručnih znanja u najuspješnijim tvrtkama koje poslovne aktivnosti provode u jeziku i platformi Java, sve s krajnjim ciljem razvoja uspješnih poslovnih karijera u IT sektoru.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.