Sjedite doma i bezuspješno tragate za poslom? Evo prilike za zapošljavanje

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

OVS, talijanski modni brend koji je popularan u cijelom svijetu i koji na godišnjoj razini ima 14 milijuna kupaca, za svoj tim traži blagajnika/prodavača u Osijeku, Splitu, Zagrebu. Odjeća za žene, muškarce i djecu dostupna je po pristupačnim cijenama, pa ne čudi zašto ovaj brand mami tu količinu ljudi u svoje dućane. Ako volite modu, komunikativni ste, a dijeljenje modnih savjeta nije vam strana pojava, zasigurno biste trebali provjeriti ovaj oglas za posao i uvjeriti se i sami da ste pravi kandidat/kinja za njega.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, u svoj tim želi pridružiti troje kolega na pozicijama: Junior knjigovođa, Junior Online koordinator i agent u rezervacijskom centru. Ako biste voljeli raditi u dinamičnom okruženju hotelijerstva, ova grupacija upravo je ono što tražite. Kliknite na link i provjerite sve pozicije, kao i uvjete koje trebate zadovoljiti kako biste bili idealan kandidat  za željeno radno mjesto.

Bota Krilo d.o.o. zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji na turističkom brodu/kruzeru . Plaća koju možete očekivati na ovom radnom mjestu iznosi 7.500 kuna, a prijeko je potrebno izvrsno snalaženje u kuhinji, kao i urednost i spretnost. Prijave se zaprimaju do 1. lipnja, pa požurite s uređivanjem životopisa.

Museum of Senses d.o.o. zapošljava na poziciji: Museum Coordinator u Splitu. Poslodavac od vas očekuje prodajno iskustvo (poželjno u turizmu), odlično znanje engleskog jezika, komunikacijske vještine, pozitivan pristup poslu i minimalno srednju stručnu spremu. Interesantan i kreativan posao, u jednom od najzabavnijih europskih muzeja, može biti vaš u samo nekoliko klikova. Uredite svoj životopis i molbu za posao – sretno s prijavama.

Petason d.o.o., tvrtka koja uspješno posluje već gotovo tri desetljeća te je jedan od najvećih proizvođača svježeg mesa u Hrvatskoj, ima 4 raspisana natječaja u Solinu. Traže se voditelj proizvodnje, strojar, skladištar i pomoćni radnik. Provjerite uvjete za odabrano radno mjesto i aplicirajte do 21. lipnja.

Auto Benussi d.o.o. u potrazi je za pouzdanim vozačima za prijevoz putnika. Područje djelovanja uključuje Zagreb, Rijeku, Pulu, Zadar, Split i Dubrovnik. Idealna osoba za ovo radno mjesto ugodna je, organizirana, savjesna i komunikativna. Nužno je višegodišnje vozačko iskustvo, kao i poznavanje engleskog jezika. Ukoliko se uklapate u opis ovog radnog mjesta – aplicirajte.

Allstars Engineering d.o.o. zapošljava na poziciji: AVEVA Marine konstruktor trupa broda u Zagrebu i Splitu. Traži se osoba s VŠS/VSS iz područja brodogradnje i strojarstva, koja ima iskustvo rada u AutoCAD-u i nizu drugih programa. Kojih? Provjerite u oglasu, pa ujedno i aplicirajte jer je ostalo još jako malo vremena…

Micro Projekt d.o.o. ima raspisan natječaj za voditelja projekata, koji će biti zadužen za samostalno vođenje projekata strateškog planiranja, pripreme i provedbe projekata sufinanciranih putem EU i drugih donorskih izvora. Uvjeti za prijavu su VSS – ekonomskog usmjerenja, dvogodišnje radno iskustvo, kao i visoka razina samostalnosti i proaktivnosti. Za više detalja i prijavu, kliknite na link.

Dom Mihek nudi uslugu socijalne skrbi udomiteljstva za odrasle osobe s psihičkim teškoćama u Šibeniku. Trenutno zapošljava dvije medicinske sestre koje će brinuti i njegovati pacijente, a ujedno i održavati higijenu i čistoću u objektu. Kontakt za prijavu možete pronaći u oglasu i prijaviti se do 24. lipnja.

Centar za socijalnu skrb Knin zapošljava psihologa na određeno vrijeme. Potreban vam je završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij psihologije, godina dana rada u struci, položen stručni ispit (odobrenje za samostalni rad – licenca) te poznavanje rada na računalu. Svi detalji oko prijave na linku su, pa ne propustite ovaj natječaj i aplicirajte na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.