Stanovnici Dubrave preuzeli kante za otpad: Do kraja veljače kontejnera više neće biti ni u Zatonu i Raslini

Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Djelatnici tvrtke Zeleni grad danas su stanovnicima Dubrave podijelili čipirane kante za otpad, a do konca veljače bit će dovršena kompletna podjela kanti za kućanski otpad na području grada Šibenika.

– Dosad smo podijelili kante u Donjem Polju, Vrpolju, Jadrtovcu, u dijelu Grebaštice, Konobama i Brnjači. Sljedećih 10 dana dijelit ćemo ih na području Dubrave, Perkovića i Slivna, dakle kompletan istočni dio grada, a onda nam u drugom mjesecu preostaju Zaton i Raslina i na taj način ćemo zaokružiti priču o podjeli čipiranih kanti za otpad – izjavio je direktor Zelenog grada Novica Ljubičić.

Cilj Zelenog grada je smanjiti maksimalno broj kontejnera koji će biti i uklonjeni nakon što djelatnici tvrtke stanovnicima pojedinog naselja podijele kante.

– Ljudima smo dali obavijesti kojim danima ćemo dijeliti kante. Građani koji ne budu mogli doći na podjelu, mogu svoju kantu preuzeti u prostorijama Zelenog grada – poručio je Ljubičić.

Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.