Supruga vlasnika kafića u Đevrskama: Razbijali su, govorili ‘Srbi, traktorima ćete bježati’…Foto: Feral News
Feral News

Veselinka Mandić, supruga vlasnika kafića u Đevrskama, za Večernji list ispričala je što se događalo tijekom napada maskiranih muškaraca u lokalnom kafiću. Komentirajući navode da se napad dogodio za vrijeme gledanja utakmice Crvene zvezde rekla je kako se gledala utakmica Dinamo-Rosenborg te da ni nemaju program za gledanje Crvene zvezde, iako su ih napadači pitali navijaju li za Zvezdu. Kaže da su napadači došli u Golfu šibenskih registracija, vrijeđali ih na nacionalnoj osnovi, pitali ih slušaju li Thompsona…

– Došla su tri mulca koji nemaju 25 godina, odmah je jedan počeo vrijeđati na nacionalnoj bazi, ‘Srbi, ići ćete u kolone, traktorima ćete bježati’, i odmah je počelo. Taj drugi poslije je nasrnuo na moga muža. Sav narod što je tu bio otišao je kući, ostali smo sami. Bila sam na katu, vidjela sam ih, sišla sam. Ostali smo kao dvije ne avetinje, nego dva kretena, ostali smo sami, čekali smo policiju – rekla je Veselinka Mandić.

– Polomio nam je vješalicu za garderobu, stolice je bacao preko ulice, kad su ljudi koji su sjedili otišli. Ovaj kad je izašao bacio je bocu od Karlovačkog, da je itko bio tu, sve bi se isjeklo – rekla je supruga vlasnica.

– Nikom ništa nismo napravili i nije im ovo trebalo, iako moram reći da je svemu kumovao i alkohol jer su bili pijani, a jedan od njih troje je i govorio da ne želi u tome sudjelovati. Napali su mi muža koji se sav tresao, bacali su boce, sjedalice, razbili su i vitrinu i nismo spavali do dva ujutro. Još se tresem – rekla je za Večernji list Veselinka Mandić.

Sve skupa trajalo je, kaže, pola sata.

– Vrijeđali su ‘Srbi, slušate li Thompsona, za koga navijate, jel’ za Crvenu zvezdu, bježat ćete opet u koloni, s traktorima, ako išta mognete i ponijeti, što ste se vraćali’ i tako, u tom pravcu – kaže Veselinka Mandić, koja je pohvalila rad policije na koji, kako kaže, nema primjedbi.

Podsjetimo, policija je privela nekoliko osoba koje dovode u vezu sa sinoćnjim događajima u Uzdolju i Đevrskama. Pet osoba u Uzdolju je lakše ozlijeđeno, među njima i devetogodišnje dijete.

Maskirani upali u kafić u Uzdolju i tukli ljude jer su gledali Zvezdu? Nasilnički pohod nastavili u Đevrskama

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.