Sve o obnovi zgrada, obnovljivim izvorima energije i financiranju iz EU fondova, doznajte na Danu energetske učinkovitosti

Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-kninske županije šestu godinu zaredom obilježit će Dan energetske učinkovitosti 24. travnja s početkom u 11 sati u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić.

Manifestacija koju organizira u suradnji sa Šibensko-kninskom županijom i Hrvatskim savjetom za zelenu gradnju, obuhvatit će seriju predavanja i aktivnosti vezanih za temu energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije, dok će se cjelokupni program zaokružiti održavanjem okruglog stola na temu obnove zgrada na području Šibensko-kninske županije.

Dan energetske učinkovitosti prilika je i da svi zainteresirani direktno dobiju informacije o mjerama energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije kojima naša županija obiluje, kao i o načinima i mogućnostima sufinanciranja tih mjera putem nacionalnih i EU fondova.

(FOTO: Ilustracija/Arhiva)

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.