Terzanović fotografijama demantirao Živkovićevu izjavu kako na Podima raste samo korov

Facebook

– Nakon niza poziva predstavnika firmi koje posluju u industrijskoj zoni Podi, tijekom jučerašnjeg dana i danas, koji su tražili od mene, kao direktora naše gradske tvrtke Podi Šibenik d.o.o., da demantiram izjavu gospodina Živkovića, kako na Podima raste samo korov, evo to ću ovim putem i učiniti ali ne riječima već fotografijom. Hvala svim onim tvrtkama koje ulažu novac i vrijeme u održavanje svojih zelenih površina i time potiču ostale da to isto čine. Ne mogu ne spomenuti kako je jedna od tvrtki, koja posluje u zoni, na prostoru između autoputa i naše zone dobila koncesiju od RH i zasadila više stotina maslina i tisuće loza, komentirao je Jakov Terzanović uz javnu objavu popratnih fotografija.

 

 

 

Jakov Terzanović

Nakon niza poziva predstavnika firmi koje posluju u industrijskoj zoni Podi, tijekom jučerašnjeg dana i danas, koji su tražili od mene, kao direktora naše gradske tvrtke Podi Šibenik d.o.o., da…

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.