Tisuću šibenskih učenika u akciji ‘Zelena čistka’

Privatni dječji vrtić ‘Osmijeh’ koordinator je za Grad Šibenik akcije ‘Zelena čistka’ za odgojno obrazovne ustanove pa će u petak svi zajedno, djeca iz dječjih vrtića i gradskih osnovnih škola na nekoliko lokacija u Šibeniku uputiti poruku građanima da brinu o okolišu i cijelom planetu zemlji.

Mališani iz dječjih vrtića i osnovnih škola danas će sa svojim učiteljicama i učiteljima napraviti simboličke krugove  koji predstavljaju Čistu planetu Zemlju.Djeca iz OŠ Juraj Dalmatinac i Dječjih vrtića Ljubica i Građa krug su napravila još jutros na budućoj su plaži Banj, mališani iz DV Osmijeh i Žižula na Meterizama, dok su djeca iz OŠ Petar Krešimir IV i vrtića Osmijeh, Ciciban, Vjeverica i Šibenski tići isto napravila na Spomen parku Šubićevac.

U akciji će sudjelovati i polaznici DV Žižula iz Tribunja, Skradina i Šibenika. Dvorište svojih škola danas će čistiti učenici OŠ Brodarica, OŠ Vidici, Katoličke škole, a pridružit će im se i mališani iz dječjeg vrtića Sunce, Brat Sunce i Varoš.

U 11. 30 sati OŠ Juraj Šižgorić i OŠ Tin Ujević, DV Vidici, DV Kućica, DV Pčelica, DV Radost, DV Jutrou ulici Stjepana Radića kod spomenika braniteljima će zaustaviti promet na pet minuta i napraviti već poznati krug koji predstavlja čistu planetu Zemlju.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.