Ukupno 15 potresa od ranog jutra

Tlo oko Knina nastavlja podrhtavati, u nekoliko minuta dva potresa

Tlo oko Knina ne prestaje podrhtavati, a nakon prvog potresa s epicentrom dvadesetak kilometara sjeverozapadno od Knina rano jutros u 5.10 sati magnitude 4.2 prema Richteru zabilježeno ih je još 14.

– U 18.11 sati te minutu nakon zabilježena su još dva slaba potresa u istom epicentralnom području, 22 km sjeverozapadno od Knina. Magnitude potresa iznosile su redom 2.0, odnosno  2.2 prema Richteru, a intenziteti u epicentru III-IV (tri do četiri) stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove (MCS) ljestvice za oba potresa- izvijestili su iz Seizmološke službe Hrvatske.

Treslo se i oko 14 sati kada je su u razmaku od dvadesetak minuta zabilježena dva potresa. Jedan, magnitude 2.3 prema Richteru, zabilježen je na seizmografima Seizmološke službe u 14.10 sati, a drugi magnitude 2.2 po Richteru zabilježen je u 14.38 sati. Za oba potresa intenzitet u epicentru bio je III stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Svi potresi bili su intenziteta (u epicentru) III-IV stupnja Mercalli-Cancani-Siebergove ljestvice.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.