Tražite posao i dalje? Evo što poslodavci nude ovog tjedna

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Iventa zapošljava na poziciji: Head of Logistics & Administration za rad na području Hrvatske. Vaši budući zadaci uključuju tehničku i komercijalnu odgovornost za logistiku, ljudske resurse i financije, osiguravanje glatkih lanaca opskrbe i postupaka administracije te vodstvo i razvoj zaposlenika. Također, vaša će zadaća biti osiguravanje ukupnih rezultata i uspjeha tvrtke te vitalna veza između austrijskog sjedišta i hrvatske tvornice. Prijavite se putem brze prijave!

DEKRA za privremeno zapošljavanje d.o.o. za klijenta zapošljava unapređivača prodaje za rad u Šibeniku, Zadru i na otoku Pagu. Na ovom poslu vas očekuje kvalitetno izlaganje proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, prema propisanim planogramima ili dogovorenim pozicijama i udjelima. Uvjeti za zaposlenje su minimalno SSS, iskustvo u radu na sličnim ili istim poslovima (prednost), proaktivnost u radu. Prijavite se putem brze prijave!

Madria GmbH, njemačka tvrtka koja po njemačkim standardima posluje na području RH, zapošljava djelatnika na čišćenju kampova  na lokaciji: Rovinj, Poreč, Vrsar, otok Obonjan (Šibenik), Dubrovnik, Cavtat. Očekuju vas primanja u rasponu od 5 000 kn do 8 000 kn.  Iskustvo je prednost, ali dobrodošli su i djelatnici bez iskustva, koje će tvrtka profesionalno obučiti za rad. Potražite informacije na linku.

Prima grupa, najveći poslovni sustav proizvodnje i prodaje namještaja u regiji, s deset operativnih kompanija u četiri države, zapošljava pomoćnog radnika u skladištu  za rad u Zadru. Ukoliko ste fleksibilni i spremni na učenje, spremni za rad u dinamičnom i zahtjevnom okruženju, skloni timskom radu te imate pozitivan stav, ovo je posao za vas. Prijavite se!

Manpower za klijenta zapošljava djelatnika u trgovini mješovite robe. Mjesto rada uključuje lokacije: Šibenik, Zadar, Biograd, Mali Lošinj i Dubrovnik. Na ovom poslu očekuje vas rad na blagajni, usluživanje kupaca, slaganje robe, održavanje čistoće u trgovini. Ako ste motivirani, odgovorni i imate SSS, prijavite se putem brze prijave! Sretno!

Želite raditi u sezoni? Bluesun Hotels & Resorts, jedan od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj, nudi rad na brojnim pozicijama. Pomoćni konobar, pekar samo su neke od ponuđenih radnih pozicija. Provjerite sve na linku i prijavite se na vrijeme. Sretno!

Hotel Labineca d.o.o. zapošljava na 2 pozicije! Poslodavac zapošljava konobara i barmena u Gradcu, na Makarskoj rivijeri. S obzirom na blizinu plaže, različite vrste obiteljskih soba, kao i na raznolikost usluge, Hotel Labineca idealno je odredište za obiteljski turizam. Pridružite se timu, kliknite na oglase!

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.