Tražite posao? Na tržištu je potražnja za radnicima raznih struka

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

posao.hr za klijenta koji se bavi proizvodnjom i distribucijom hrane,  zapošljava Prodajnog predstavnika. Mjesto rada: Slavonija (istočna), sjeverna Dalmacija (Zadar – Šibenik – Knin).  Glavne odgovornosti uključuju posjećivanje redovitih kupaca i stjecanje novih na dodijeljenom teritoriju, stvarajući snažne i dugotrajne poslovne odnose. Zainteresirani kandidati se mogu prijaviti ovdje.

Otis, najveći svjetski proizvođač dizala, pokretnih stepenica i traka s više od 150 godina tradicije i visokim standardima u području kvalitete, proširuje svoj tim i zapošljava na poziciji: Branch Manager, na području Splita i Dalmacije. Glavne odgovornosti na ovoj poziciji uključuju rukovođenje operativnim poslovima podružnice te kontrolu i nadziranje izvršenja servisiranja, održavanja, popravaka i remonta. Kvalifikacije za ovu poziciju uključuju VŠS/VSS – elektrotehničke, ekonomske ili srodne struke, iskustvo u rasponu od 3 do 5 godina. Provjerite detalje na linku.

Titan Constructa d.o.o., ambiciozna tvrtka koja se odlikuje iskustvom i profesionalnošću svojih djelatnika, proširuje tim i zapošljava Referenta skladišnog poslovanja na gradilištima. Mjesto rada: Ježdovec, Zagreb, cijela Hrvatska. Za ovaj posao trebate SSS ili više, ekonomskog ili građevinskog smjera, minimalno 2 godine iskustva na istom radnom mjestu, izvrsno poznavanje rada na računalu (MS Office), kao i rad na poslovnom programu MARIS. Zainteresirani ste, prijavite se klikom na link.

Pevec traži najbolje kandidate za prodajni centar u Zadru, na poziciji Trgovac – program kućanski uređaji. Pitate se kako će izgledati vaš posao? Vodit ćete prodajne razgovore, bit ćete odgovorni za stvaranje ugodnog mjesta za kupovinu kupcima te ćete biti odgovorni za uspješnu prodaju. Prijavite se klikom na link.

Manpower za klijenta traži studente za rad na inventuri. Očekuje vas odgovoran i savjesan pristup zadaćama, preciznost i pouzdanost. Naknada za sat vremena rada iznosi 25 kn po satu. Kliknite na link i dodatno se informirajte te započnite svoj studenski posao. Mjesto rada: Zadar, Split, Rijeka, Varaždin.

Falkensteiner Hotels & Residences, hotelska grupacija koja ima više od 30 hotela u Europi, zapošljava Voditelja kampa – Borik d.o.o. Planiranje, organizacija i nadzor rada kampa visoke kategorije glavne su zadaće koje vas očekuju na ovom radnom mjestu. Koje uvjete trebate zadovoljiti? Provjerite na linku.

DEKRA zapošljavanje d.o.o. za klijenta Galeb d.d. zapošljava Direktora prodaje i marketinga u Omišu. Na ovom poslu vas očekuje organiziranje, vođenje i kontrola rada poslovnog područja prodaje i marketinga. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo rada, VSS ekonomskog fakulteta, kao i poznavanje rada na računalu. Kliknite na brzu prijavu ukoliko ste zainteresirani.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača. Mjesto rada: Zagreb, Varaždin, Osijek, Pula, Rijeka, Zadar i Split. Ako ste marljivi i imate pozitivan pristup radu, a uz to ste usmjereni na prodajne rezultate, prijavite se ovdje.

SOS Dječje selo Hrvatska brine se za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti. Trenutno ima raspisan natječaj za SOS predstavnika u Zagrebu i Splitu. Vaš osnovni cilj je da predstavljate SOS Dječje selo Hrvatska na profesionalan i pozitivan način te da uključite što veći broj građana u ‘Klub prijatelja’. Vidite se na ovom humanom poslu? Prijavite se ovdje.

Ljekarna ‘Ana Dukić’ u Omišu zapošljava Magistra farmacije. Potrebno vam je šestomjesečno radno iskustvo, pa ukoliko ste zainteresirani prijavite se klikom na link.   

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.