Tražite posao? Ove tvrtke trebaju zaposlenike raznih struka

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Rusticor d.o.o. za ugovaranje novih objekata – luksuznih vila za odmor, zapošljava Agenta ugovaranja objekata. Mjesto rada: Jadranska obala. Poduzeće traži više izvršitelja za ugovaranje novih objekata radi povećanja obujma poslovanja, a ovaj posao se može obavljati i uz stalno zaposlenje. Djelatnik koji je idealan za ovu poziciju ima najmanje SSS, usmjeren je na rezultate, dinamičnan je, komunikativan i u kontaktu sa širokim krugom ljudi. Prijavite se brzom prijavom.

Mlinar d.d. vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, proširuje tim i zapošljava Prodavača pekarskih proizvoda za poslovnice diljem Jadrana. Očekuje vas svakodnevna komunikacija s kupcima i posluživanje, informiranje kupaca o proizvodima te rad na blagajni. Želite li ostvariti iznadprosječna primanja za sezonski rad? Prijavite se putem linka.

MB Plan d.o.o. za graditeljstvo, nadzor i usluge ima raspisan natječaj za Inženjera građevinarstva u Šibeniku. Ukoliko ste prvostupnik ili magistar građevinarstva, a imate potreban položen stručni ispit, članstvo u komori, vi ste idealan kandidat za ovo radno mjesto. Informatička znanja koja su vam potrebna za ovu poziciju uključuju: Office, AutoCAD, Tower. Prijaviti se možete klikom na link.

HOTEL IMPERIAL VODICE dioničko društvo za turizam i ugostiteljstvo  zapošljava Direktora hotela Imperial Vodice u Vodicama.  Na ovoj poziciji vas očekuje rukovođenje, organiziranje i koordiniranje rada unutar hotela. Potrebno vam je i poznavanje jednog stranog jezika. Prijavite se klikom na link.

DANUVIUS MARINA, društvo s ograničenom odgovornošću za djelatnost marina, turizam i ugostiteljstvo zapošljava Knjigovođu/Računovođu u Tribunju. Na ovom poslu vas očekuje samostalno obavljanje financijsko-računovodstvenog poslovanja u programu FIN.net, DISK d.o.o., vođenje SK kupaca i dobavljača (knjige URA i IRA) te brojni drugi radni zadaci. Ako imate dvogodišnje iskustvo na sličnim poslovima, prijavite se klikom na link.

Prima, tvrtka koja u čak sedam tvornica u Hrvatskoj i inozemstvu proizvodi namještaj za cjelokupno opremanje doma, trenutno proširuje tim i zapošljava Dostavljača u Zadru. Profesionalna znanja koja su vam potrebna za ovu radnu poziciju uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije.  Prednost imaju kandidati s C kategorijom. Prijavite se ovdje.

Hotel Labineca zapošljava na 2 pozicije na Makarskoj rivijeri, točnije u mjestu Gradac. Traže se Voditelj nabave – pripravnik i Voditelj kontrolinga – pripravnik. Hotel Labineca nalazi se na samoj plaži, 250 metara od centra Gradca. Hotel je u potpunosti renoviran 2001. godine, a tijekom 2006. godine obnovljene su Premier sobe. Hotel ima tri tipa smještaja:  Comfort, Premier i Standard sobe. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link i provjerite natječaje.

RideCar d.o.o., rent-a-car servis, trenutno proširuje svoj tim i zapošljava Referenta u poslovnici, u Zagrebu, Splitu, Puli, Dubrovniku. Potrebno vam je minimalno SSS, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te razvijene organizacijske sposobnosti. Osnovna zadaća na ovom poslu bit će vam iznajmljivanje vozila i prodaja dodatnih usluga. Kliknite na link za više info. i prijavu.

Adecco za klijenta – A1, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, zapošljava Savjetnika u terenskoj prodaji. Mjesto rada: Đakovo, Karlovac, Nova Gradiška, Ogulin, Osijek, Požega, Slatina, Split, Varaždin, Zadar, Zagreb. Nudi vam se fiksna plaća i motivirajući varijabilni dio plaće sukladno ostvarenim rezultatima, specijalistička obuka u prodaji, mogućnosti napredovanja, stimulativno i dinamično radno okruženje te službeni mobitel i IT alati za rad. Prijaviti se možete brzom prijavom.

Cammeo zapošljava Voditelja operativnog poslovanja u Zadru. Cammeo je vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz. Na ovom poslu vas očekuje organizacija, nadzor i kontrola poslovnice. Idealan kandidat je visoko motivirana osoba koja želi u kratkom roku svojim znanjem i zalaganjem napredovati unutar korporacije i ostvariti adekvatna financijska primanja. Ako se prepoznajete u opisu, kliknite na link.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.