Tražite posao? Ove tvrtke zapošljavaju radnike i nude plaće do 15 tisuća kuna

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Pogled Naprijed, produkcija animirane serije za djecu, zapošljava na čak 15 impresivnih i kreativnih pozicija. Traže se, između ostalog, ilustrator za slikovnice i animacije, narator/ica za dječje priče, pjevač/ica za dječje pjesme, savjetnik produkcije i marketinga. Sve prijave se zaprimaju do 17. travnja, pa ne propustite klik na link kako biste provjerili bogatu poslovnu ponudu ovog poslodavca.

Hangar ugostiteljstvo d.o.o. iz Vodica zapošljava na 7 pozicija. Traže se djelatnici za radna mjesta: hostesa, konobar ‘a la carte’, radnik na pultu u samoposlužnom restoranu te na brojnim drugim pozicijama. Kojim? Provjerite na linku i ne propustite rad u sezoni u ovom ugostiteljskom objektu.

Lepoglavec d.o.o. zapošljava auto limara za kompletno uređenje old – timera, a zapošljavanje se odnosi na sve županije. Ako imate iskustvo u ovom području i veseli vas uređivanje starih dobrih modela, prijavite se na ovaj natječaj.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12.000 do 14.000 kuna. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9.000 kuna neto plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara, a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Auro Domus d.o.o. traži više osoba za rad na otkupu zlata i srebra, za prodaju proizvoda od zlata te za rad u mjenjačnici. Gradovi u kojima su potrebni radnici uključuju Šibenik, Trogir, Tisno i brojne druge diljem Jadrana. Sretno s prijavama.

Ugostiteljski obrt ‘Poće’ za konobu Toni zapošljava kuhara i pomoćnog djelatnika u kuhinji. U jezgri starog dijela Primoštena, samo par metara od mora i šljunčane plaže, nalazi se ova konoba, koja nudi tradicionalna jela mediteranske kuhinje. Plaća za kuhara u rasponu je od 10.000 do 15.000 kuna, dok je za pomoćnog djelatnika u kuhinji plaća od 6.000 do 7.000 kuna. Dovoljno razloga da kliknete!

Korni Ing d.o.o. zapošljava radnike na tri pozicije: tesar, zidar, i pomoćni građevinski radnik za područje cijele Hrvatske.
Poduzeće Korni ing d.o.o. osnovano je 1998. godine i kontinuirano izvodi građevinske radove u Hrvatskoj, pa ukoliko je ono srodno vašim kvalifikacijama i preferencijama, provjerite natječaje i prijavite se.

Pro-Trade d.o.o., jedna od najuspješnijih maloprodajnih i veleprodajnih kompanija koja već 25 godina posluje na području Hrvatske i regije, ima i lanac dućana Lonci&Poklopci by Bajde u Zagrebu (3), Rijeci, Zadru i Splitu te u Ljubljani (Slovenija). Trenutno zapošljava trgovca u maloprodaji, za navedene gradove u Hrvatskoj. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu predstavlja poslove prodaje u trgovini posuđa i popratnog asortimana robe, naplaćivanje, razvrstavanje robe, savjetovanje kupaca te održavanje urednosti u prodajnom prostoru. Imate li dvogodišnje radno iskustvo? Vas se traži – prijavite se.

Aldi d.o.o., jedna je od prvih firmi na ovom području koja je prepoznala  kvalitetu novih materijala i tehnologija te je radom na poslovima izvođenja aluminijskih, staklarskih i PVC radova izrasla u respektabilnu komponentu ovog segmenta proizvodnje. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava voditelja projekta u Dugopolju. Potrebne kvalifikacije uključuju VŠS/VSS strojarskog ili građevinskog smjera, minimalno trogodišnje iskustvo, položen stručni ispit, poznavanje engleskog ili njemačkog jezika. Detaljnije oko prijave provjerite na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.