Tražite posao? Provjerite koje tvrtke ovog tjedna zapošljavaju

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom!

Falkensteiner Hotel & Residences, vodeća hotelska grupacija, nudi zaposlenje na 7 pozicija. Traže se, između ostalih, F&B Manager (m/ž), Restaurant Manager (m/ž), Voditelj plaže i bazena. Mjesto rada su Petrčane, a ovakva prilika za profesionalni rast se ne propušta, pa obvezno aplicirajte!

ABZ Reporting GmbH, za svoj brzorastući tim zapošljava Cloud Administratora / System Engineera (m/ž) za rad od kuće. Traži se osoba koja je sklona timskom radu, ali ujedno automatski donosi odluke kada se to od nje zahtjeva te ima snažnu odgovornost prema uslugama koje nudi korisnicima i fluentna je u korištenju engleskog jezika. Ako imate visoku stručnu spremu, napredno se koristite računalom i krasi vas petogodišnje iskustvo, znate što vam je činiti – klik na link!

Studenac, maloprodajni lanac od 380 marketa i supermarketa, traži prodavače (m/ž) u Zadru, Šibeniku, te u brojnim drugim gradovima. Vaši će zadaci uključivati preuzimanje robe, pripremu za prodaju, izlaganje robe, pružanje usluge kupcima na svježim odjelima, kao i održavanje čistoće. Od vas se očekuje srednja stručna sprema, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, znanje engleskog jezika. Nude vam se stimulativna primanja, pa nemate razloga propustiti ovaj natječaj. Aplicirajte!

Mlinar d.d., vodeća kompanija u pekarskoj industriji u Hrvatskoj i regiji, trenutno u svoj šibenski tim pridružuje vozača (m/ž) i pekara (m/ž). Ako želite raditi u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, kliknite na link i provjerite detalje natječaja koji vas zanima.

Workforce, za svog klijenta – renomiranu međunarodnu kompaniju, traži više prodavača / blagajnika (m/ž) za rad na području Hrvatske. Očekuje vas rad u stabilnoj kompaniji, kao i redovita primanja, mogućnost napredovanja te dodatna usavršavanja na radnom mjestu. Ako ste zainteresirani – prijavite se.

Strabag, europski tehnologijski koncern za građevinske usluge, za potrebe svojih pogona u Splitu i Zadru traži dva voditelja / voditeljice betonare i prodaje. Zadaci koji vas očekuju uključuju prodaju i naplatu transportnog betona i srodnih usluga, praćenje tržišta betona, upravljanje radom pogona, rukovođenje osobljem zaposlenih na pogonu te redovito izvještavanje upravi. Ukoliko ste zainteresirani svoju potpunu natječajnu dokumentaciju možete poslati klikom na link.

Tepih centar, tvrtka je koja već 20 godina svojim kupcima nudi najveći izbor tepiha, tepisona, staza, PVC podova,… Zbog širenja poslovanja, u zadarskom prodajnom centru zapošljava više prodavačica (m/ž). Ako imate završenu srednju školu, krasi vas trogodišnje radno iskustvo, samostalni ste u radu, a poznajete osnove rada na računalu – aplicirajte već danas.

Grawe traži prodajnog predstavnika (ž/m) u Zadru. Na ovom ćete poslu dobiti priliku da izgrađujete vlastiti portfelj pribavljanjem novih stranaka te da radite na terenu s postojećim i novim strankama, u svrhu ostvarenja svojih ciljeva. Ako ste ‘uigrani prodajaš’ koji ima ‘žicu’ za ovaj posao – prijavite se na vrijeme.

INDUSTRIESERVICE d.o.o. traži dva administratora – osobna asistenta (m/ž) u Šibeniku. Pored organiziranja, bavit ćete se i vođenjem administracije te drugim srodnim poslovima. Potrebno vam je petogodišnje iskustvo, pa ukoliko ste zainteresirani više detalja provjerite na linku.

Tvrtka Deltron d.o.o. osnovana je 1995. godine, te je danas jedan od lidera u poslovima inženjeringa, graditeljstva, prodaje, montaže i održavanja klimatizacijske i ventilacijske opreme u Republici Hrvatskoj, i u Bosni i Hercegovini. Poziva sve zainteresirane kandidate da im se pridruže na radnim mjestima: montažer / serviser klima uređaja (m/ž) i diplomirani inženjer strojarstva – voditelj projekta (m/ž). Mjesto rada je Split, pa ukoliko ste zainteresirani za jedan od oglasa, sve potrebne detalje potražite na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.