Tražite zanimljiv posao i odlične plaće? Provjerite koje tvrtke zapošljavaju ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje, sada redizajniran i u novom ruhu, donosi top 10 poslovnih prilika na koje se možete prijaviti brzom prijavom. Sretno!

Agencija Manpower za klijenta, vodeću telekomunikacijsku kompaniju, traži agenta u terenskoj prodaji (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a prijaviti se možete do 24. studenog.  Posao obuhvaća direktnu prodaju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, akviziciju novih korisnika na terenu, održavanje kontakta s korisnicima i telefonski kontakt s potencijalnim korisnicima s ciljem prodaje i dogovaranja sastanka. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, usmjerenost prema ostvarenju ciljeva i izražene komunikacijske vještine. Prijavite se putem linka.

Aluflexpack novi d.o.o. zapošljava na poziciji elektroničar (m/ž) u Drnišu. Očekuje se posjedovanje organizacijskih i analitičkih vještina, fleksibilnost i komunikativnost, pozitivan stav i kreativan duh. Uvjeti su srednja ili viša stručna sprema tehničkog smjera, poželjno elektrotehnika, radno iskustvo od najmanje dvije godine na sličnim ili istim poslovima, položen stručni ispit za protueksplozivnu zaštitu i poznavanje rada na računalu. Doznajte opis posla i aplicirajte.

‘Auto-Tim’ Šibenik zapošljava voditelja nabave (m/ž) u Šibeniku. Posao se odvija u trgovini autodijelovima. Potrebna je vozačka dozvola B kategorije i računalna pismenost, a radno iskustvo nije važno. Prijavite se najkasnije do 24. studenog, a na linku doznajte kako.

Tommy traži mesara (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 21. studenog, a posao obuhvaća pripremanje, kontroliranje, sortiranje i prodaju mesa. Poželjno je radno iskustvo na navedenim poslovima, ali nije uvjet. Saznajte kako se prijaviti.

Vodice Dom gradnja traži zidara (m/ž), tesara (m/ž), armirača (m/ž) i pomoćnog građevinskog radnika (m/ž). Za navedene poslove traže više izvršitelja. Mjesto rada su Vodice. Potrebno obrazovanje je srednja stručna sprema bilo kojeg smjera s najmanje godinu dana radnog iskustva. Prijavite se najkasnije do 30. studenog. Saznajte kako se prijaviti putem linka.

Ugo Slavica d.o.o. traži prodajnog predstavnika (m/ž) i distributera (m/ž) kave s mjestom rada u Šibeniku. Potrebno je minimalno dvogodišnje radno iskustvo u prodaji i poznavanje rada na računalu. Nudi se fleksibilno radno vrijeme i plaća se obračunava po učinku uz dogovorenu osnovicu. Prijavite se do 30. studenog, a kako ostvariti prijavu pogledajte ovdje.

Slavica Hoteli traže konobara (m/ž), pomoćnog kuhara (m/ž) i recepcionara (m/ž) za rad u Šibeniku. Posao se odvija u Hotelu Panorama. Potrebna znanja i kvalifikacije su znanje engleskog, talijanskog ili njemačkog u govoru i pismu te poznavanje rada na računalu. Doznajte detalje oglasa i pogledajte kako se prijaviti na željeni posao.

Adria-Impex d.o.o. traži radnika (m/ž) na montaži klima uređaja i rashladnih sistema u Šibeniku. Prijave su otvorene do 25. studenog. Potrebna su zvanja instalater/ica grijanja i klimatizacije, elektroničar/ka, frigomehaničar/ka, strojarski/a tehničar/ka. Poželjno je posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i radno iskustvo. Potražite kako ostvariti prijavu putem linka.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za posao u Tribunju. Rok prijave je 24. studenog. Posao obuhvaća brigu o starijim i nemoćnim osobama. Poslodavac osigurava smještaj ili putni trošak. Doznajte kako ostvariti prijavu ovdje.

DIV d.o.o. tvornica vijaka traži četiri nova skladišna radnika (m/ž) u Kninu. Prijaviti se možete najkasnije do 22. studenog, a o detaljima posla i kako poslati prijavu pogledajte ovdje.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.