Trećaši Katoličke škole propitivali dožupana Blaževića koju je školu završio i što radi

Učenici trećeg razreda Katoličke osnovne škole posjetili su danas županijsku upravu u Šibeniku gdje su ih primili zamjenik župana Nikola Blažević i pročelnica Upravnog odjela za prosvjetu, znanost, kulturu i šport Dijana Ercegović.

U okviru nastave iz predmeta Priroda i društvo, 35 trećaša u Županiju su dovele njihove učiteljice Antonia Malenica i Jelena Floigl. Djeca su za zamjenika župana imala brojna pitanja, a zanimalo ih je koju je školu završio, kakav je njegov posao, koliko naša županija ima stanovnika i koja sva mjesta u nju spadaju.

trcasi zupanija

Učenici su zamjeniku župana na dar donijeli  primjerak školskog časopisa kao i grb Šibensko-kninske županije koji su uz pomoć učiteljica izradili posebno za ovu priliku, a i oni su od Županije dobili prigodne poklone. Na kraju veselog druženja učenici su otpjevali i božićnu pjesmicu te pozvali dožupana na svoju školsku predstavu.

Nakon veselog druženja mališani su s učiteljicama otišli u obilazak stare gradske jezgre, a planiraju posjetiti i Advent u đardinu.

grb zupanija trecasi

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.