Troje županijskih SDP-ovaca večeras napustilo stranku. Nezadovoljni su smjerom kojim ide partija

Troje SDP-ovaca, Damir Vučak, Ivana Lemac Galić i Boris Mravinac, večeras su podnijeli pismene ostavke na sve svoje funkcije i članstvo u SDP-u-

– Nezadovoljni radom predsjednika i načinom rada Gradskog i Županijskog odbora SDP-a, a i smjerom u kojem ide SDP Hrvatske, konstantno se vraćajući na teme iz prošlosti stavljajući ih u prvi plan umjesto da se bavimo temama koje će sada i u budućnosti donijeti bolji život svih građana Hrvatske, mi podnosim ostavke na sve funkcije kao i na članstvo u Socijaldemokratskoj partiji Hrvatske – napisali  su u priopćenju.

Vučak je, inače, član Glavnog odbora SDPH, član Predsjedništva SDP ŠKŽ i predsjednik Mjesnog odbora SDP-a Šubićevac, Ivana Lemac Galić je članica Predsjedništva foruma žena gradske organizacije SDP Šibenik, a Boris Mravinac član SDP-a

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Joško Šupe nije ništa znao o ostavkama kad smo ga dobili na telefon.

– Zatekli ste me. Ali nije čudno za njih troje jer znakovito je da se nisu pojavljivali u stranci od unutarstranačkih izbora. Žao mi je što neće participirati u SDP-u i ne vidim nikakve razloge za njihov odlazak – kazao je Šupe.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.