Turistička zajednica Grada Šibenika dodjeljuje potpore za organizaciju turističkih manifestacija

Turistička zajednica Grada Šibenika raspisala je javni poziv za kandidiranje manifestacija za dodjelu potpora iz programa ‘Potpore za turističke manifestacije’ u 2018. godini.

Sredstva su namijenjena za sufinanciranje troškova nabave roba i usluga za neposrednu realizaciju manifestacija i to sufinanciranje održavanja manifestacije, izradu promotivnih brošura i promocija manifestacije na internetu, nabavu radnog/potrošnog materijala vezanog za organizaciju manifestacije, najam prostora za održavanje manifestacije, troškove smještaja, te putni troškovi izvođača i vanjskih suradnika, temeljem ugovora, kao i druge potrebe u svrhu održavanja manifestacije.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati pravne i fizičke osobe, organizatori manifestacije, odnosno, trgovačka društva, obrti, sportski klubovi, kulturne i druge javne ustanove i udruge građana. Organizatorima će biti odobreno maksimalno do 30 posto prihvatljivih troškova, a prijave su otvorene do 19. veljače.

Kriteriji za odobravanje potpora su originalnost, prepoznatljivost i kvaliteta, doprinos projekta razvoju turističke ponude grada Šibenika, karakter manifestacije, vrijeme i mjesto održavanja manifestacija, tradicija održavanja manifestacije /održivost – dugoročni učinci, izvori financiranja manifestacija, odnosno njihovo sufinanciranje i od strane drugih subjekata, sudjelovanje interesnih subjekata javnog i privatnog sektora u organizaciji i realizaciji manifestacije i zastupljenost u domaćim i stranim medijima.

Sve uvjete javnog poziva i dokumentaciju koju je potrebno dostaviti pogledajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.