Tvrtka Šibenčanina Marina Mrše potpisala ugovor s dm-om: ‘Plan je otvaranje ureda u Londonu i Berlinu’

Tvrtka ‘Peekator’ mladog šibenskog inovatora Marina Mrše, pohvalila se suradnjom s dm-om, najvećim drogerijskim lancem na tržištu.

– Za dm provodimo istraživanje zadovoljstva kupaca. Naši anketari stajat će na izlazu trgovine i uz pomoć naše mobilne aplikacije koja ih vodi kroz anketu, prikupljat će iskustva i mišljenja kupaca. Na temelju odgovora, u sustavu ćemo kreirati vizualne i analitičke izvještaje za dm, a oni će dobivene rezultate koristiti kako bi kupcima ponudili još bolje iskustvo kupovine – objašnjava Mrša.

Suradnja s najvećim drogerijskim lancem na tržištu, dodaje direktor Mrša, započela je krajem prošle godine kada je Peekator napravio pilot projekt svojih usluga i rješenja dm-u, nakon čega su razvili i dodatne značajke koje je tvrtka tražila.

– Budući da nam je mišljenje naših kupaca izuzetno važno, kontinuirano ulažemo u usavršavanje ponude i usluge u skladu s novim saznanjima o njihovim željama i potrebama. Zato su nam vrlo korisni podaci koje dobivamo od tvrtke Peekator, za koju smo već na početku uvidjeli da su mladi i perspektivni startup – izjavila je za Poslovni.hr Nataša Odak, menadžerica Razvoja ljudskih potencijala u dm-u.

Mrša ističe kako im to nije prvi veliki poslovni uspjeh, ali je svakako kruna prve godine poslovanja. Trenutno u ‘Peekator’ timu radi šestero ljudi. Plan im je do kraja godine proširiti tim na 10 ljudi, a potom zakoračiti i na europsko tržište.

– Planovi su u prvom kvartalu sljedeće godine otvaranje ureda u Londonu te nakon toga u Berlinu. U kontaktu smo s određenim VC fondovima te planiramo realizirati investiciju početkom sljedeće godine – otkriva Mrša za Šibenski portal.

Podsjetimo, još prije dvije godine pisali smo o tada 26-godišnjem mladom šibenskom inovatoru koji je razvio ‘Peekator’, aplikaciju za kontroliranje poslovanja i provjeru mišljenja kupaca koja je do danas itekako sazrela.

– Kako smo radili, razvijali i prikupljali feedback od kupaca, tako smo i mijenjali uslugu odnosno proizvod. To je nekakav konstantan krug u kojem smo i dalje te možemo očekivati nove i naprednije stvari u budućnosti – poručio je šibenski inovator Marin Mrša.

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.