Potpora poduzetništvu

U Kninu potpisani ugovori vrijedni 8,5 milijuna kuna: ‘Očuvat će se 32 radna mjesta i osigurati 20 novih’Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Jedanaest ugovora, namijenjenih potpori poduzetništva na kninskom i benkovačkom području, za čiju je provedbu iz europskih fondova osigurano 8,5 milijuna kuna, sklopili su ponedjeljak u Kninu predstavnici 11 tvrtki i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije Marko Pavić.

Pavić je izjavio da će taj novac pridonijeti ostanku mladih na kninskom i benkovačkom području jer je namijenjen otvaranju novih radnih mjesta.

– Ovim ugovorima podupiru se poduzetništvo, obrti i tvrtke te će se s ovih 8,5 milijuna kuna osigurati 20 novih radnih mjesta i očuvati 32 radna mjesta – rekao je Pavić.

Objasnio je da se radi o intervencijskim sredstvima koja su namijenjena za ratom pogođena područja.

Izrazio je zadovoljstvo što su ugovori potpisani u Kninu na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i na Dan hrvatskih branitelja, javlja RTL.

Najavio je da će uskoro slijediti potpisivanje novih ugovora za kninsko područje vrijednih više od 22 milijuna kuna.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.