U kontroli kamiona i autobusa na šibenskim cestama zatečeno šest neispravnih vozila

U jučer provedenoj akciji u prometu od 14 do 22 sata na području Šibensko-kninske županije, koja je bila usmjerena na kontrolu teretnih vozila i autobusa, vozača, kao i na ostale uočene prekršaje, policija je kontrolirala 33 vozila i utvrdila 10 prekršaja.

Najveći broj prekršaja, njih šest, utvrđen je zbog tehničke neispravnosti vozila te po jedan prekršaj zbog vožnje u alkoholiziranom stanju, nekorištenje sigurnosnog pojasa, nenošenja vozačke dozvole i kretanje suprotno traku. Kod vozača teretnog vozila policija je izmjerila koncentraciju alkohola u organizmu od 0,79 promila te mu je naplaćena kazna od tisuću kuna.

-Rezultati ove akcije u prometu, koja je bila najavljena, pokazuju da je akcija  uspješno provedena, kako u represivnom smislu, jer su evidentirani ciljani prekršaji, tako i u preventivnom smislu, jer nije evidentirana niti jedna prometna nesreća, priopćili su iz PU šibensko-kninske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.