U Šibeniku Ranko Ostojić pretekao Davora Bernardića za tri glasa

Facebook/Šibenski portal

Šibenski SDP-ovci ove su subote ‘bratski podijelili’ glasove za dvojicu kandidata koji su ostali u drugom krugu unutarstranačkih izbora za predsjednika SDP-a. Uz odziv od skoro 50 posto, što je bolje nego u prvom krugu, po neslužbenim rezultatima tri glasa više u Šibeniku je dobio Ranko Ostojić. Davor Bernardić dobio je ukupno 49 posto glasova, a Ranko Ostojić 51 posto, saznajemo u šibenskom izbornom povjerenstvu SDP-a.

U Šibensko-kninskoj županiji pobjeda je pripala Bernardiću sa dobivenih 57 posto glasova stranačkih kolega, a Ostojić je na 43 posto, odnosno 72 glasa manje od Bernardića.

Po privremenih rezultata na razini Hrvatske, uz obrađenih 12.248 glasačkih listića, Davor Bernardić vodi sa 66,32 posto, a Ranko Ostojić trenutno ima 33,68 posto glasova. Odziv na razini Hrvatske bio je manji nego u prvom krugu izbora u SDP-u.

Predsjednik šibenskog SDP-a uz čestitku Bernardiću poručio je kako ‘poraženih večeras nema’.

Ivan Klarin, predsjednik SDP-a Šibensko-kninske županije uz čestitku je poručio da se ‘kao predsjednik ŽO SDP-a stavlja na raspolaganje’ pa potom izbrisao status.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.