U utorak neće biti nastave u šibenskim srednjim i osnovnim školama

Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta nastava sutra neće biti u srednjim škole na području Grada Šibenik,  kao i većem dijelu osnovnih u županiji.

– Odluku o odgodi nastave, u dogovoru s ravnateljima osnovnih škola, donijeli smo zbog  nepovoljnih vremenskih uvjeta i snijega koji na šibenskom području pada od jutarnjih sati – objasnili su iz Grada Šibenika zašto su odgodili nastavu u osnovnim školama na području Šibenika.

Nastava se neće održati ni u srednjim školama u Šibensko-kninskoj županiji.

– Zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta i snijega koji još od jutros pada na velikom području Šibensko-kninske županije, te velikog broja učenika putnika koji zbog neočišćenih lokalnih prometnica nisu u mogućnosti doći do škole, Šibensko-kninska županija u dogovoru s ravnateljima osnovnih i srednjih škola, donijela je odluku da sutra neće biti nastave u svim srednjim školama na području Grada Šibenika – izvjestili su iz Županije.

Zbog istih razloga, nastava se neće održati u OŠ Kistanje, OŠ Skradin, OŠ Jakova Gotovca u Unešiću, OŠ Primošten,  OŠ Rogoznica OŠ Vjekoslava Kaleba Tisno i OŠ Murterski škoji u Murteru.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.